AuraHovi Senioripalvelut Oy ja Arttuasunnot Oy toteuttavat yhteistyössä tuetun asumisen seniorikodin Helsingin Mellunmäkeen. Hanke pohjautuu yritysten yhdessä kehittämään ikäihmisten asumiskonseptiin, jossa yhdistyvät turvallinen ja esteetön asuminen sekä viiveetön tuki ja palvelut. Hanke vastaa Helsingin, erityisesti Itä-Helsingin, senioriasumisen kasvaneeseen tarpeeseen. Osoitteeseen Naulakalliontie 3 toteutettavan seniorikodin rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden 2019 aikana, jolloin talo valmistuu vuonna 2020.

Mellunmäen seniorikotiin toteutetaan noin 40 vuokra-asuntoa, jotka ovat kooltaan 30–45 neliöisiä. Näin ne sopivat hyvin sekä seniori-ikäisille yksineläjille että pariskunnille. Talon alakerrasta löytyvät asukkaiden yhteiskäytössä olevat tilat, kuten ravintola, kuntosali sekä saunatilat.

AuraHovi on kohteen päävuokralainen ja tarjoaa kotihoito- ja tukipalveluita kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) on myöntänyt kohteelle investointiavustus- ja korkotukilainavarauksen, minkä ansiosta asuntojen vuokratasot pysyvät erittäin maltillisina.

 

Lisätiedot:

Tomas Grönroos, AuraHovi Senioripalvelut Oy

040 773 2793, tomas.gronroos(at)aurahovi.fi

 

Tino Nurmi, Arttuasunnot Oy

050 572 3868. tino.nurmi(at)arttuasunnot.fi

 

AuraHovi Senioripalvelut Oy on kotimainen, ikääntyneiden tuettua asumista tarjoava yritys. AuraHovi tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja esteettömän asuinympäristön, jossa tukea ja palveluita on kattavasti tarjolla. Toiminnan keskiössä on aina asiakas rolex horloges replica, jolle toteutetaan häntä parhaiten tukeva, yksilöllinen asumisen ja palvelujen kokonaisuus.

www.aurahovi.fi

Arttuasunnot Oy on Suomen johtava erityisryhmille tarkoitettujen asuntojen tuottaja, omistaja ja erityisasiantuntija. Yhtiöllä on omistuksessaan yli 40 erityisryhmille suunnattua kiinteistöä, joissa on yhteensä lähes 2 000 asuntoa. Yhtiö on hoiva-asumisen edelläkävijä, mm. kevyt hoiva -konseptin kehittäjänä.

www.arttuasunnot.fi