Kyseessä on yritysten yhdessä kehittämä ikäihmisten asumiskonsepti, jossa yhdistyvät turvallinen ja esteetön asuminen sekä viiveetön tuki ja palvelut. Yhteensä vuokra-asuntoja tulee noin 120 ja niiden tavoitellaan valmistuvan vuoden 2019 aikana.

Senioritalojen asunnot ovat 30–50 -neliöisiä esteettömiä kerrostalokoteja. Rakennusten alakerroksessa on palvelutiloja, kuten ravintola, kuntosali ja pyykkitupa. Arttuasunnot omistaa kiinteistöt ja AuraHovi Senioripalvelut toimii kohteissa vuokralaisena ja palveluntuottajana. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) on myöntänyt kohteille investointiavustusta ja korkotukilainaa, minkä johdosta asuntojen vuokratasot pysyvät erittäin maltillisina.

– Ikäihmisten asumiseen kaivataan nyt lisää vaihtoehtoja perinteisen kotona asumisen ja palveluasumisen välimaastoon. Senioritalomme on vaihtoehto niille ikäihmisille, jotka tuntevat nykyisen kotinsa turvattomaksi, yksinäiseksi, esteelliseksi tai muuten vaivalloiseksi paikaksi elää. Tarjoamme itsenäisen kerrostaloasunnon, viiveettömän tuen sekä kotihoito- ja tukipalvelut yksilöllisen tarpeen mukaan, toteaa toimitusjohtaja Tomas Grönroos AuraHovi Senioripalvelut Oy:stä.

– Arttuasuntojen tavoitteena on lisätä valinnan mahdollisuuksia asumisessa ja tuottaa asuinympäristöjä, joihin tarvittavat palvelut ovat helposti toteutettavissa. Ikäihmisten asumisessa lähivuosien painopisteenä on kevyen tuen asumisympäristöt, mistä tämä AuraHovin rolex replica horloges kanssa kehitetty konsepti on oiva esimerkki, kertoo Arttuasuntojen toimitusjohtaja Tino Nurmi.

Lisätiedot:

Tomas Grönroos, AuraHovi Senioripalvelut Oy,  040 773 2793, tomas.gronroos(at)aurahovi.fi

Tino Nurmi, Arttuasunnot Oy,  050 572 3868. tino.nurmi(at)arttuasunnot.fi