Arttuasunnoille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

Avainlippu auttaa kuluttajaa valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Kuluttajien hyvin tuntema merkki on viestinyt omega replica kotimaisuudesta jo yli 50 vuotta.

– Olemme hyvin tyytyväisiä Avainlippu-tunnuksestamme. Artun toiminnassa kotimaisuus on iso arvo, mikä ei enää ole itsestäänselvyys Suomen hoiva-alan markkinoilla. Arttu on myös yleishyödyllinen yhtiö, joka ei tavoittele voittoa, toimitusjohtaja Tino Nurmi linjaa.

Avainlippu on myönnetty tuhansille tuotteille ja palveluille. Kaikki Avainlippu-tuotteet ja palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.